Echipa din Copou primește mâine, de la ora 19:15, vizita celor de la CS U Craiova, formație ce se află pe locul trei în Liga I, la doar două puncte de locul secund și șase de primul loc.

Ieșenii se întorc pe Emil Alexandrescu după înfrângerea usturătoare de la Ovidiu în fața campioanei României, Viitorul Constanța, 2-5. Craiova, antrenată de italianul Devis Mangia, are a doua deplasare consecutivă, după meciul de la Timișoara, câștigat de olteni, 2-0.

Pentru acest meci, antrenorul Flavius Stoican nu se va putea baza pe Gabi Bosoi, accidentat și operat zilele trecute la genunchi. Cel mai probabil, nici Kizito nu va juca, el revenind după două săptămâni de inactivitate după o ușoară accidentare la națională, care are și probleme cu viza și va trebui să părăsească țara pentru a pune la punct toate actele.

Președintele echipei, Adrian Ambrosie, este încrezător înaintea partidei că Poli poate produce o surpriză, așa cum a făcut și cu alte echipe mari în turul campionatului. De altfel, acesta se așteaptă ca suporterii să vină în număr cât mai mare pentru a-și susține favoriții: ” Lucrul cel mai important este să începem bine returul, jucăm cu o echipă care este candidată la titlu, iar noi cu echipele importante, bune în campionat ne-am mobilizat și am făcut rezultate bune. La asta mă aștept. Echipa să se mobilizeze, să joace bine și poate cel mai important este să aducem spectatori în tribune. Până acum nu s-au vândut foarte multe bilete, dar noi ne așteptăm la trei-patru mii de spectatori, ținând cont că vremea e frumoasă, nu plouă, sunt Sărbătorile Iașului și pot veni și din pelerini.”

Întrebat dacă echipa și-a modificat obiectivul înainte de începerea returului, președintele a declarat că echipa visează în continuare la play-off, dar mai important este să fie impus un stil de joc: “Obiectivul campionatului noi l-am fixat împreună cu Fotbal Hebdo, au fost niște promisiuni, niște bani. În situația actuală, luptăm în continuare pentru play-off, dar obiectivul cel mai important acum este să întărim echipa, să construim o echipă care să joace bine și să facem cât mai multe jocuri bune.

Meciul va fi transmis, în direct de către Digi Sport 1 și Telekom Sport 1, mâine, de la 19:15.

Leave a Reply

Your email address will not be published.