Florin Prunea

Florin Prunea

Oficialii grupării ieșene sunt foarte aproape de a-l convinge pe Nuno Viveiros să semneze cu CSMS Iași. Deși au existat negocieri și cu alți doi fotbaliști, ambii fundași centrali, cei doi au ales alte echipe din Liga 1. Este vorba de Cosmin Frăsinescu, jucător care a ales să meargă la ASA Târgu Mureș, unde va avea un salariu de 8.000 de euro pe lună și de Tincu, fotbalist care va evolua în sezonul viitor la Concordia Chiajna.
Am negociat cu Frăsinescu și cu Tincu, dar prețurile sunt foarte mari. De exemplu, Frăsinescu este începând de astăzi la Târgu Mureș, unde va încasa un salariu de 8.000 de euro pe lună. Cei doi sunt cazuri închise și le doresc baftă. Cu Viveiros sunt în contact permanent și cred că în câteva zile îl voi convinge să se alăture lotului nostru. I-am făcut o oferă finală și acum așteptăm“, a declarat Florin Prunea la Divizia Locală de la Digi24 Iași.

În cazul în care Nuno Viveiros ar semna cu CSMS Iași, formația din Copou ar mai fi în căutarea unui fotbalist de bandă stângă, a doi stoperi și a unui atacant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.