CSMS Iași a câștigat cu scorul de 2-0 meciul din preliminariile Cupei Ligii împotriva echipei ASA Târgu Mureș și va întâlni CFR Cluj în optimile de finală ale competiției.

ASA - CSMS

ASA – CSMS

Prima ocazie a partidei i-a aparținut lui Liviu Mihai, în minutul 21, când a trimis puțin peste poartă după o centrare de pe partea dreaptă a lui Ionuț Voicu. Alexandru Crețu a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 39, după o lovitură liberă executată de Adrian Olah.

Scorul final de 2-0 a fost stabilit în minutul 86, când Clement Pălimaru a îndeplinit o simplă formalitate, înscriind cu poarta goală, după ce mingea lovise bara porții apărate de Viciu.

“A fost primul joc oficial, așa că mai sunt lucruri de pus la punct. Nu am avut pauză și s-a acumulat o anumită stare de oboseală, sperăm să arătăm mai bine pe viitor. Dacă reușeam să marcăm la toate ocaziile pe care le-am avut, scorul ar fi fost cu totul altul și am fi stat mult mai liniștiți. Tratăm cu maximă seriozitate această competiție.”, a declarat Marius Lăcătuș la finalul partidei.

Marius Lăcătuș își mai dorește câteva transferuri

“Îmi doresc o concurență mai mare pe posturi, sper să reușim să mai aducem câțiva jucători pe posturile cheie. Vreau să se realizeze câteva transferuri cât mai repede, înainte de prima etapă din Liga I. Vom încerca să evităm retrogradarea, iar dacă se poate, să ne clasăm cât mai sus la finalul campionatului.”, a spus antrenorul ieșenilor.

CSMS Iași va întâlni duminică, începând cu ora 18:00, pe teren propriu, formația CFR Cluj, în optimile Cupei Ligii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.