Florin-Grapa_foto_sportbacaul

Florin-Grapa_foto_sportbacaul

Știința Bacău primește în această seară vizita formației Volei Alba Blaj, într-o partidă ce contează pentru etapa a 19-a a Diviziei A1 de volei feminin. Deși Blajul deplasează în orașul lui Bacovia jucătoare precum Vesovic, Salaoru si Grbac, antrenorul băcăuancelor speră să obțină cel puțin 2 puncte din întâlnirea de astăzi.

“Până vom vedea ce se întâmplă la Târgu-Mures, între Medicina și Dinamo, noi trebuie să ne luptăm pentru puncte în partida cu Blajul. Spun puncte deoarece îmi doresc să obținem cel puțin două contra campioanei. Sunt conștient de dificultatea intâlnirii de miercuri. Blajul are o super-echipă, mai are și două jucătoare care pot face oricând diferența precum Salaoru și Vesovic, dar eu am încredere în fetele noastre. Totul e să blocăm bine și să facem mai puține greșeli decât până acum”, a declarat Florin Grapă.

Medicina Tg. Mureș și Dinamo se întâlnesc tot astăzi, iar Bacăul speră la o victorie a mureșencelor, pentru a se putea apropia de ultimul loc ce duce în play-off, ocupat în acest moment de bucureștence.

Leave a Reply

Your email address will not be published.