Mircea Rednic i-a anunțat în această dimineață pe șefii lui Dinamo că nu va mai continua în ”Groapă”, după unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului.

Șefii alb-roșilor au început imediat să îi caute un înlocuitor ”Puriului”, iar favorit ar fi Liviu Ciobotariu, antrenorul care a părăsit FC Botoșani, după partida de la Iași. Ciobotariu se află, însă, în Beirut, acolo unde negociază preluarea naționalei Libanului. Rămâne de văzut dacă telefonul primit de la Negoiță îl va face pe Ciobotariu să se răzgândească și să rămână în Liga 1 și pentru sezonul viitor, deși acesta i-a promis lui Valeriu Iftime că după plecarea din Moldova nu va prelua o altă echipă din Liga 1.

”Trebuie să uităm cât mai repede acest sezon şi să ne pregătim de următorul. Deja lucrăm, suntem în discuţii cu jucători. Avem alt buget acum. Cei care au plecat aveau salarii mari şi au plecat cu unul-două-patru salarii. Noi am fost bucuroşi că am închis cu ei, pentru că unii aveau şi doi ani contract. Acum, vor veni 5 jucători sigur”, declara Mircea Rednic după meciul cu FC Voluntari, scor 0-0.

Se pare că ruptura a apărut după câteva oferte venite pe adresa clubului bucureștean, pentru câțiva jucători de bază, pe care Negoiță ar fi vrut să le accepte, iar Rednic nu era de acord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.