Șefii Politehnicii Iași au trecut la căutarea unui antrenor, după ce Flavius Stoican s-a despărțit de gruparea din Copou săptămâna trecută. Astfel, ieșenii au început discuții cu nu mai puțin de 10 tehnicieni, liberi de contract în acest moment.

Membrii Comitetului Director au negociat până acum cu nume precum Viorel Moldovan, Mihai Teja, Claudiu Niculescu, Costel Enache, dar și cu antrenori străini, precum Cristiano Bergodi sau Toni Conceicao. Ultimii doi sunt variante aproape imposibile de luat în calcul, însă, pentru alb-albaștri, aceștia cerând salarii de 10.000 de euro pentru a veni în Copou.

Pe lista ieșenilor se afla și fostul antrenor al FCSB-ului, Nicolae Dică, dar acesta a semnat deja un contract cu FC Argeș, grupare cu care are ca obiectiv promovarea în Liga 1.

Negocierile s-au împotmolit până acum cu majoritatea antrenorilor, după ce aceștia au cerut detalii referitoare la jucătorii care au plecat, care vor rămâne, la obiectivul pentru sezonul următor și la situația financiară a Politehnicii. Conducătorii clubului poartă discuții în aceste zile pentru a rezolva problemele financiare și așteaptă un răspuns și din partea Primăriei Iași, pentru a ști sumele pe care se pot baza în viitorul sezon, iar negocierile cu antrenorii să poată fi duse până la capăt. Până atunci, Adrian Kereszy rămâne în continuare antrenor interimar, iar președintele Adrian Ambrosie așteaptă un raport din partea acestuia, referitor la jucătorii care pot rămâne în Copou pentru viitorul campionat.

Lista scurtă, în acest moment, îi cuprinde pe Mihai Teja, Claudiu Niculescu și Viorel Moldovan, primii doi fiind favoriți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.