Napoli Nicolo

Napoli Nicolo

Astăzi, la stadionul Emil Alecsandrescu, a avut loc conferința de presă de dinaintea partidei de luni, pe care CSMS Iași o va disputa împotriva formației Universitatea Cluj, cu începere de la ora 20:30. Nicolo Napoli a subliniat importanța acestui meci, având în vedere faptul că în cazul unei victorii, ieșenii se distanțează la 8 puncte de studenți, aceștia din urmă rămânând sub linia retrogradării.

“Este un meci foarte important, un meci de 6 puncte aș spune. Vreau să facem un joc bun, nu ca cel de la Galați. Jucătorii au fost puțin obosiți, dar asta este, trebuie acum să câștigăm meciul de luni. Nu am primit gol și nu am pierdut niciun meci, dar nu am făcut nimic deocamdată. Trebuie să continuăm așa, trebuie să câștigăm meciul cu Universitatea”, a declarat antrenorul alb-albaștrilor.

Meciul dintre CSMS Iași și Universitatea Cluj va avea loc luni, de la ora 20:30. Casele de bilete vor fi deschise încă de duminică, între orele 10:00 – 16:00 și în ziua meciului, de la ora 10:00 până la startul partidei. Primii 150 de suporteri care își vor cumpăra bilete încă de duminică, vor primi din partea clubului, pe lângă programul de meci și un calendar personalizat, cadou din partea clubului.

Prețurile biletelor:
Peluze – 10 lei
Tribuna B – 20 lei
Tribuna A – 20 lei
Tribuna 0A si 0B – 30 lei
Tribuna 0 – 50 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.