Penicilina - SCM U Craiova

Penicilina – SCM U Craiova

Penicilina Iași și SCM U Craiova se vor întâlni în acest sfârșit de săptămână la Sala Polivalentă din Iași, în cadrul play-out-ului Diviziei A1 de volei feminin. Sâmbătă și duminică, de la ora 17:00, cele două formații luptă pentru rămânerea în prima divizie de volei feminin, următoarele două partide fiind programate săptămâna viitoare, la Craiova. În caz de egalitate în urma celor patru întâlniri, meciul decisiv va avea loc la începutul lunii aprilie, tot la Iași. În acest sezon, ieșencele au câștigat de patru ori în fața oltencelor, iar pentru a rămâne în elită, mai au nevoie de încă 3 victorii.
„Vor fi partide dificile, chiar dacă le-am învins de patru ori pe craiovence în acest an. Dar nu cred că rezultatul final poate fi altul decât succesul nostru. Am ratat locul 7, dar acum nu mai avem voie să nu izbândim”, a declarat Cristina Lungu.

Fetele cer susținerea publicului

„Spectacol sportiv fără public nu poate exista. Trăirea oamenilor din tribune, starea lor se transmite spre competitorii de teren şi influenţează, uneori decisiv, deznodământul. De aceea vrem să vină lumea la sală, să vadă, să simtă ceea ce se întâmplă într-o astfel de dispută.Hai să batem Craiova şi apoi mai văd ce fac şi eu!”, a mai spus cea mai experimentată jucătoare din lotul antrenat de Rareș Puni și Tatiana Popa.

Prima partidă va avea loc sâmbătă, începând cu ora 17:00, la Sala Polivalentă din Iași.

Leave a Reply

Your email address will not be published.