Penicilina - SCM U Craiova

Penicilina – SCM U Craiova

Penicilina Iași a pierdut cu scorul de 1-3 (25-21, 17-25, 25-27, 18-25) și cel de-al doilea meci al play-out-ului Diviziei A1 de volei feminin, disputat împotriva formației SCM U Craiova. Ieșencele au început la fel ca în prima partidă, disputată ieri, excelent, conducând cu scorul de 1-0 (25-21) după mai puțin de 30 de minute de joc. De data aceasta, oltencele s-au dezmeticit mai repede decât în primul meci și au reușit să egaleze la seturi, câștigând cel de-al doilea act cu scorul de 25-17. A urmat un set al treilea echilibrat, cele două formații mergând cap la cap până la scorul de 25-25, când oltencele au reușit să facă două puncte consecutive și au preluat conducerea la seturi. Cel de-al patrulea set avea să fie și ultimul. Deși prima jumătate a fost de asemenea echilibrată, formația ieșeană avea să fie descurajată de câteva greșeli grave de arbitraj, cea mai importantă dintre ele fiind la scorul de 14-14, când la un atac al Anei Maria Berdilă, arbitrii principali au dictat out, deși mingea căzuse clar în teren.

Speranțele echipei moldave nu s-au stins, deși pentru a aduce meciul decisiv la Iași, echipa antrenată de Rareș Puni are nevoie de două victorii în deplasare, săptămâna viitoare. “Nu s-a terminat, mergem să câștigăm la Craiova”, a declarat antrenorul Penicilinei.
Declarațiile tehnicianului au acoperire, având în vedere faptul că înaintea partidelor din play-out, ieșencele câștigaseră de patru ori consecutiv în fața oltencelor. Așadar, suporterii Penicilinei pot spera la un meci decisiv, care ar putea avea loc la Iași, peste două săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.