Crengăniș_foto_stiinta

Crengăniș_foto_stiinta

Știința Miroslava a câștigat cu scorul de 3-1 partida disputată pe terenul formației Atletico Vaslui, în etapa a XVII-a a Ligii a 3-a de fotbal. Lipsa de concentrare din momentul finalizării ar fi putut să o coste pe formația ieșeană cel puțin două puncte, Florin Strungariu, Buhuși, Botezatu și Crengăniș ratând câteva mari ocazii în primele minute ale primei reprize.

Adrian Ilie a deschis scorul în urma unui corner executat de pe partea dreaptă și tot el a ratat o mare ocazie înainte ca Mădălin Crengăniș să dubleze avantajul oaspeților. Același Crengăniș a înscris și golul trei al echipei ieșene în minutul 89, atunci când Știința conducea cu scorul de 2-1, după ce vasluienii au redus din diferență prin Lucian Năzăreanu.

“Felicit echipa pentru rezultatul obtinut, dar trebuie sa invatam sa fim concentrati pe toata durata partidei, chiar daca adversarul este mai slab cotat decat noi. Am avut numeroase ocazii pe care din pacate nu le-am finalizat, scorul putea fi mai mare. Echipa ramane datoare la capitolul agresivitate “pozitiva ” in jocul de deplasare. Ma bucur pentru Madalin Crenganis ca a marcat din nou . Ne asteapta un joc dificil acasa, pe care trebuie sa-l pregatim cu atentie ca seria de rezultate bune sa continue”, a declarat antrenorul Științei, Dănuț Munteanu, conform site-ului oficial.

Miroslava ocupă în acest moment poziția a 4-a în clasament, cu 35 de puncte acumulate, la 4 lungimi distanță de poziția a 2-a, ocupată în acest moment de Olimpia Rm. Sărat, iar etapa viitoare va primi vizita formației Aerostar Bacău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.