FC Botoșani - Spartaki Tskhinvali, astăzi, ora 20:00

FC Botoșani 

FC Botoșani va întâlni CS U Craiova joi, în etapa a III-a a play-out-ului Ligii 1 de fotbal. Fotbaliștii botoșăneni sunt optimiști și promit că vor merge la victorie în Bănie, în ciuda rezultatelor nefavorabile din ultimele runde.

“Întotdeauna este greu să joci în deplasare, mai ales că acum este vorba de o echipă puternică. Noi trebuie să mergem cu gândul de a câştiga, de a obţine un rezultat bun, iar echipa lucrează în acest sens. Nu ştiu dacă voi juca la Craiova. Este decizia antrenorului. Eu întotdeauna sunt pregătit să joc. Mă antrenez asiduu şi, la fiecare etapă, încerc să fiu cât mai bine pregătit. Aşa cum am spus şi altădată, campioantul României este unul destul de puternic, iar acest lucru este dovedit şi de faptul că se ajunge ca echipe teoretic mai mici să câştige în faţa celor mari, iar cele mari să piardă acasă şi să câştige în deplasare. Avem exemplul meciului dintre Steaua şi Voluntari. Aici toate echipele sunt destul de puternice, niciun meci nu este câştigat dinainte”, a declarat Casado.

Întâlnirea dintre FC Botoșani și CS U Craiova se va disputa pe stadionul Extensiv, cu începere de la ora 16:00 și va fi transmisă în direct de Digisport, Dolcesport și LOOK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.