Starea de incertitudine în ceea ce privește prelungirea contractelor jucătorilor cărora le expiră înțelegerile în această vară, îi face pe fotbaliștii antrenați de Nicolo Napoli să se gândească la alte echipe. Primul dintre ei este Milan Mitic, care a declarat la finalul meciului de aseară că este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul său meci în Copou.

S-ar putea să fi fost ultimul meu meci la Iaşi. Am ofertă clară de la altă echipă. Cu Iaşul am purtat o discuţie acum o lună, iar apoi – nimic. Starea aceasta de incertitudine în ce priveşte contractele jucătorilor din vară, faptul că nu se ştie cine va fi preşedinte ori antrenor şi-a pus amprenta asupra evoluţiei noastre. Eu cred că prelungirile contractelor trebuie făcute cu şase luni înainte, pentru ca toţi să fie liniştiţi”, a spus mijlocașul Milan Mitic.

Milan Mitic este pentru a doua oară la formația ieșeană, jucând din vara anului 2014 în tricoul alb-albastru. Acesta a mai jucat pe Emil Alexandrescu în perioada ianuarie 2013-iunie 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.