Golubovic CSMS Iași a primit aseară al doilea cadou din partea formației CFR Cluj în acest campionat, iar datorită golului marcat de Golubovic în repriza secundă, are din nou prima șansă la calificarea în preliminariile Europa League. Deși au terminat doar la egalitate, scor 1-1, partida disputată pe teren propriu în fața contracandidatei FC Botoșani, ieșenii au privit cu speranță meciul din Gruia, iar ardelenii nu i-au dezamăgit și au învins CS U Craiova cu scorul de 4-0.

CSMS a început cum nu se putea mai prost meciul de aseară, probabil și din cauza schimbărilor de sistem pe care nimeni, de la malul mării și până în Dealul Copoului nu le-a înțeles. Nicolo Napoli a trimis în teren 5 fundași, cu un Llullaku extrem de retras, fapt care a dus și la un joc mai puțin reușit din partea mijlocașului, acesta fiind înlocuit rapid de Bosoi (33). Botoșănenii au deschis scorul prin Ngadeu în minutul 7, după o fază fixă și au mai avut o mare ocazie până la finalul primei reprize prin Ivanovici, care a trimis mingea în bara porții apărate de Grahovac.

CSMS a ieșit ceva mai decisă de la cabine, iar Golubovic a marcat în minutul 47 golul care avea să fie decisiv în lupta pentru primul loc. Totuși, până la final nu au mai fost ocazii notabile, cu excepția golului oaspeților, anulat pe motiv de offside.

Sunt mulţumit cu un punct. Am început jocul mai prost, ne-am revenit în repriza a doua. Avem în continuare şanse de a ne îndeplini obiectivul, locurile I-IX şi chiar de a juca în Europa League. Dacă atingem obiectivul, rămân la Iaşi”, a declarat Nicolo Napoli.

CSMS Iași va întâlni duminică, de la ora 17.00, în deplasare, formația deja retrogradată, Poli Timișoara, iar o victorie o duce direct în preliminariile Europa League, pentru prima dată în istorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.