Gonzalo CabreraDe departe cel mai curtat jucător din tabăra celor de la FC Botoșani este mijlocașul argentinian, Gonzalo Cabrera, cel căruia i se datorează, în mare măsură, parcursul bun al moldovenilor din acest final de play-out. Conștient că sunt șanse mari ca, din sezonul viitor, să nu-l mai aibă la dispoziție, Leo Grozavu are numai cuvinte de laudă pentru argentinian.

„Cabrera e cel mai bun număr 10 din România, fotbalist cum puţini o să mai apară în prima ligă. Jucători aduşi dintr-o ţară cu fotbal dezvoltat. Nu ştiu câte echipe o să mai aibă un asemenea fotbalist. Sunt convins că dacă va pleca la alt nivel, va demonstra mult mai mult decât a reuşit la Botoşani. Sunt convins că va pleca la un alt nivel. Este un super fotbalist.”, a declarat Grozavu, pentru btonline.ro

Cabrera este conștient că a venit momentul unei schimbări iar șansele să mai rămână la Botoșani sunt destul de mici.

„Mie îmi place fotbalul, dar şi voi sunteţi conştienţi că am o familie, sunt cluburi mari şi mulţi bani puşi în joc. Cred că este un moment corect pentru a face un salt mare în cariera mea, atât din  punct de vedere economic cât şi fotbalistic.”, a declarat Cabrera.

Mijlocașul argentinian a marcat 10 goluri în acest sezon pentru FC Botoșani.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.