Mihai Chirica a fost primul invitat al emisiunii Sport Moldova de la Viva Fm Iași, iar printre subiectele dezbătute cu Radu Căciulă și Cristian Hitruc, primarul Iașului a atins și subiectul Politehnica Iași.

“Pentru ieșeni, Politehnica a rămas un simbol de nezdruncinat și pierderea palmaresului nu a fost cea mai fericită parte a vieții noastre publice. Sperăm că vom reuși recuperarea, deși discutam și ne gândeam oare al cui palmares o fi mai bun acum, odată cu calificarea în Europa League a CSMS. În orice caz, numele clubului îl schimbăm, se va numi Asociația Sportivă Politehnica Iași. Am făcut deja rezervarea și suntem în fazele de aprobare. Sperăm că asta va îndulci cât de cât pierderea palmaresului. Acesta există și sperăm să îl aducem înapoi în casele noastre, dar trebuie să rămână un palmares public. Vom vedea dacă numele va fi totuși FCM sau Asociația Sportivă, dar important e să se termine cu Politehnica”, a declarat Mihai Chirica în cadrul emisiunii Sport Moldova.

Sport Moldova este, începând cu 4 iulie, în fiecare luni, de la ora 20.00, pe Viva Fm Iași și se poate auzi pe 105 FM, vivafmiasi.ro/live și pe www.sportmoldova.ro.

Înregistrarea video/audio a emisiunii poate fi urmărită aici: Sport Moldova, invitat Mihai Chirica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.