Cantonamentul din Austria pare că va fi decisiv pentru FC Botoșani, în vederea fixării obiectivului pentru sezonul viitor al Ligii I. În acest moment, cu lotul avut la dispoziție, moldovenii se gândesc, în primă instanță, la menținerea în primul eșalon, având în vedere și numărul mare al celor plecați în aceasta vară. Cu câteva transferuri bune însă, pretențiile echipei conduse de Leo Grozavu s-ar ridica la obținerea unui loc de play-off.

„Încă nu am vorbit cu antrenorul despre obiectivul din sezonul viitor dar realist vorbind este să rămânem în Liga I. Orice obiectiv mai sus de atât presupune discuţii cu antrenorul, să vedem lotul. Încă nu am finalizat lotul. Voi mergem şi eu în Austria să văd câteva meciuri şi voi avea destul timp să discut cu Leo şi cu băieţii. Vrem un obiectiv acceptat de toată lumea şi realizabil. Ar fi extraordinar să ne gândim la play-off dar asta depinde de două-trei transferuri. Este vorba de un fundaş central, un jucător care va veni în locul lui Cabrera şi un atacant central roman. Sunt mai multe cereri pentru acest atacant central. Am făcut o licitaţie aproape nefiresc de mare pentru Botoşani. Sper să vină. Încercăm să-l convingem să vină la Botoşani.”, a precizat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, pentru Prosport.

Sezonul trecut al Ligii I i-a asigurat Botoșaniului menținerea, fără emoții, în primul eșalon, având, spre final, șanse chiar la ocuparea unui loc de Europa League.

Leave a Reply

Your email address will not be published.