Nelu Stancea a părăsit în această vară formația CSMS Iași după 4 ani în care a reușit performațe precum calificarea cu echipa ieșeană în finala Cupei României și în play-off-ul Ligii 1, iar anul acesta a reușit din nou calificarea în final four-ul Cupei României. Fostul antrenor al alb-albaștrilor a intrat în sufletele tuturor suporterilor ieșeni datorită performanțelor reușite, dar și datorită pasiunii pe care acesta a pus-o în construirea unei echipe performante la Iași, alături de staff-ul său și de team-managerul Ionel Popa.

Cum a fost perioada petrecută la Iași?
Pot spune că cei 4 ani petrecuți la Iași au fost minunați, cu rezultate bune, am avut jucători valorosi, de la cei pe care i-am găsit aici când am venit prima dată la Iași, până la ultimii. Au fost jucător devotați futsalului, atât ei cât și publicul. Vreau să mulțumesc staff-ului tehnic, antrenorului Florin Nechifor, team-managerului Ionel Popa, lui Ștefan Tudorache și nu în ultimul rând publicului, galeriei, presei, absolut tuturor.

Care este cea mai frumoasă amintire care vă rămâne de la Iași?
Am jucat în fiecare an play-off, finală de Cupă, semifinală de Cupă anul acesta și împreună cu Florin Nechifor am câștigat titlul la U19. Cea mai frumoasă amintire este totuși finala Cupei României, care a fost una memorabilă și datorită suporterilor care au venit după noi până la Tg. Mureș.

Care au fost motivele despărțirii de echipa ieșeană?
Am considerat că după 4 ani de zile a trebuit să schimbăm ceva la echipă. Am vrut să fiu mai aproape de casă, putem spune și asa. Nu au fost probleme la despărțire, suntem oameni de fotbal, am discutat cu domnul Popa și am rămas prieteni. Le urez succes în continuare!

Au revenit Narcis și Liviu Ruxandari, are șanse mai mari CSMS acum la podium?
Știam că vor reveni. Sunt doi jucători buni, care au jucat la primele clasate. Sper să vină și ceva nou. Este un grup bun și le doresc succes mai departe! Vreau încă o dată să mulțumesc tuturor celor menționati mai sus dar și prietenilor pe care mi i-am făcut la Iași în toată această perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.