Liviu Ganea

Liviu Ganea

CSMS Iași i-a propus rezilierea contractului lui Liviu Ganea, fotbalistul fiind de acord cu aceasta, dar nu și cu oferta financiară făcută de către club. “Am avut multe aşteptări când am venit la Iaşi, eram plin de încredere că voi ajuta echipa. De aceea, sunt extrem de dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în sezonul de toamnă. Din moment ce nu am jucat, este normal să ne despărţim. Nu ţin cu dinţii de un contract, însă, la o reziliere amiabilă, ambele părţi trebuie să fie mulţumite. Nu pot accepta oferta făcută de domnul preşedinte Prunea, care este departe de aşteptările mele”, a declarat Liviu Ganea pentru ziaruldeiasi.ro.

Acesta a anunțat faptul că va fi prezent luni, la reunirea echipei, în Copou, în cazul în care nu se va ajunge la o înțelegere, fiind pregătit să rămână la Iași până în vară. “Luni voi fi prezent la reunirea echipei, fiind jucător sub contract până în vară cu Iaşul. Dacă vom ajunge la un acord care să mulţumească ambele părţi, reziliem înţelegerea şi voi căuta o altă formaţie la care să joc. În caz contrar, voi respecta contractul şi mă voi supune deciziilor conducătorilor clubului”, a mai spus Ganea pentru același cotidian.

CSMS Iași i-a reziliat contractul și fundașului Joao Paulo Dantas, care a părăsit deja România, după ce a renunțat la salariul pe luna decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.