FINAL: CSM Politehnica se impune cu scorul de 2-0 și merge mai departe în Cupa României.

În minutul 73, Voicu i-a luat locul lui Țigănașu, iar ultima parte a meciului s-a desfășurat fără alte evenimente importante.

Minutul 63: Cristea înscrie cu o lovitură de cap, iar apoi este înlocuit de Boiciuc.

Minutul 51: GOOOOOL CSM Politehnica. Frăsinescu deschide scorul după un corner executat de Țigănașu.

La pauză, Vasile Gheorghe i-a luat locul lui Alexandru Crețu în echipa pregătită de Eugen Neagoe.

Pauză: 0-0

Minutul 37: 0-0 în continuare, Țigănașu a încercat să îl surprindă pe portarul gazdelor cu un șut de la distanță, de mingea a trecut mult peste poartă.

Minutul 21: Atacantul gazdelor, Stoianof, este oprit din drumul spre gol de semnalizarea asistentului, care a ridicat fanionul pentru offside.

Minutul 16: Alexandru Crețu primește primul cartonaș galben al partidei.

Minutul 7: Iașul deține controlul începutului de meci. Cristea a avut o incursiune pe partea stângă, dar centrarea sa s-a oprit în brațele portarului Popescu.

Minutul 1: Andrei Cristea ratează prima mare ocazie de gol. Atacantul  ieșenilor a scăpat singur cu portarul gazdelor, dar nu a reușit să înscrie.

 

Echipa de start CSM Politehnica: Caparco – Bosoi, Saric, Frăsinescu, Sato – Ștefănescu, Chelaru, Crețu, Țigănașu – Cristea, Piccioni

CSM Politehnica Iași dispută de la ora 14.30 partida din Cupa României, în deplasare, la Cugir, în compania formației Metalurgistul. Sport Moldova transmite în format livetext întâlnirea dintre ocupanta locului 12 din Liga 1 și a locului 7 din Liga a 3-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.