Astăzi, începând cu ora 18:00, pe stadionul Emil Alecsandrescu, CSMS Iași va primi vizita echipei CFR Cluj într-un meci contând pentru optimile de finală ale Cupei Ligii. 

CSMS Iași - CFR Cluj

CSMS Iași – CFR Cluj

Echipa antrenată de Marius Lăcătuș s-a calificat în această fază a competiției după ce a trecut cu scorul de 2-0 de ASA Tg. Mureș, în preliminarii. Golurile moldovenilor au fost marcate de Crețu, cu o lovitură de cap și de Pălimaru, cu un șut din interiorul careului.

Clujenii vin după un meci în preliminariile Europa League, terminat la egalitate, scor 0-0, împotriva echipei FK Jagodina. Antrenorul ardelenilor a recunoscut faptul că va veni în Copou cu mai mulți jucători care sunt considerați a avea statutul de rezervă. “Trebuie să fiu precaut pentru că urmează returul cu Jagodina. Vă spun sincer că voi folosi în Cupa Ligii jucătorii care au evoluat mai puţin, nu avem de ales. Deocamdată mă pot baza numai pe 14-15 jucători, nu e uşor”, a declarat Vasile Miriuță.

CSMS își dorește calificarea în sferturi

“Va fi un meci pe care vrem să-l câștigăm. Nu ne interesează dacă oaspeții vin la Iași cu prima echipă sau cu rezervele, noi vom aborda meciul cu maximă seriozitate și vrem să mergem mai departe.”, a declarat președintele Florin Prunea.

Ieșenii au în continuare câteva probleme de lot, Narcis Bădic și Bole fiind accidentați, Munteanu și Plămadă incerți, iar Țiganașu nu a primit deocamdată actele pentru a-și prelungi împrumutul la CSMS. Având în vedere toate acestea, este foarte posibil ca antrenorul Marius Lăcătuș să trimită în teren același unsprezece ca în turul preliminar jucat împotriva celor de la ASA Tg Mureș.

Echipa probabilă: Caparco – Voicu, Mihalache, Vișa, Vladu – Crețu, Olah – Călugăru, Liviu Mihai, Bosoi – Pălimaru

Ultimele două întâlniri dintre cele două echipe s-au terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul ieșenilor, respectiv 2-2, la Cluj.

Prețul biletelor:

  • Peluze: 10 lei
  • Tribuna A și B: 20 lei
  • Tribuna 0A și 0B: 30 lei
  • Tribuna 0: 50 lei

Meciul dintre CSMS Iași și CFR Cluj va avea loc astăzi, începând cu ora 18:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.