FC Botoșani rămâne una dintre cele mai active echipe pe piața de transferuri în această iarnă. După ce a adus cinci jucători și cel mai bun marcator al echipei, Laurențiu Buș a ajuns la Astra Giurgiu, botoșănenii l-au cedat la liderul Ligii I pe unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în acest sezon.

Mijlocașul de 26 de ani, Mihai Bordeianu, a fost transferat de CFR Cluj pentru 200.000 de euro, sumă pe care patronul Valeriu Iftime a cerut-o încă din această toamnă, clujenii nefiind atunci capabili să plătească.

Fotbalistul botoșănean a fost dorit în această iarnă și de către FCSB, dar Valeriu Iftime a avut un motiv foarte interesant pentru care a decis să accepte oferta ardelenilor.

A plecat Bordeianu la CFR, ca să nu se mai spună că dau jucători numai la FCSB! Dacă îmi pun acest obiectiv, mă tem că rămân prizonierul relațiilor cu FCSB. Dacă nu-i bat în play-off, ce să spun? Că i-am dat? Că i-a lăsat? Există clauzele ca jucătorii să nu joace în meciurile cu FCSB, m-a rugat Becali! Să fim noi în play-off și poate să ne facă Gigi echipa”, a spus Iftime, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Acesta este al patrulea transfer realizat de către CFR Cluj, după venirile lui Mailat, Țucudean și Costache.

Bordeianu a strâns 90 de apariții pentru FC Botoșani, pentru care a și înscris de trei ori. În acest sezon, mijlocașul a jucat în 19 partide, marcând și un gol în victoria echipei sale, 2-0, pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.