Fostul căpitan al echipei FC Botoșani, Andrei Burcă va pleca la CFR Cluj. Acesta va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu mâine, la reunirea lotului. Burcă a fost “furat” de CFR Cluj, FC Botoșani va primi doar 100.000€ pentru acesta. Echipa din Gruia a negociat prima data cu jucătorul ce va avea un salariu de 12.000€ pe luna, iar mai apoi cu cei din conducerea echipei din nordul Moldovei.

“L-a luat Clujul. Parcă l-au furat. El a venit disperat, că are ofertă, că i-am promis că îi dau drumul. Eu am vorbit cu staff-ul și am decis să-l lăsăm să plece ca să-i facem loc lui Chindriș. Și mai avem încă un fundaș central olandez. I-am dat drumul pentru că avem ce pune în loc. A semnat ieri. M-a sunat la 12 noaptea, că el pleacă, că nu știu ce… M-am cam supărat pe impresar. Nu-mi pare rău pentru că a plecat. Îmi pare rău de tipul ăsta de negociere”, a spus Valeriu Iftime pentru btonline.ro

Andrei Burcă a ajuns la Botoșani in vara anului 2016, adus după ce echipa din Bacău a dat faliment. Cristian Popovici, antrenorul care a dus echipa de pe Municipal în prima ligă și care l-a pregătit pe Andrei Burcă la Bacău a omul ce l-a propus pe Burcă la Botoșani. De atunci, Burcă a prins peste 110 partide pentru FC Botoșani, marcând și 4 goluri. Burca a marcat chiar în ultimul meci alaturi de FC Botoșani, în victoria din Copou.

750.000€ este cota lui Burcă conform transfermarkt.com. In iarnă, Burcă a fost foarte aproape de FCSB, la echipa lui Becali ajungând în cele din urmă Iulian Cristea. De asemenea, Slovan Bratislava și Slavia Praga s-au interesat de fundaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.