Continuă negocierile în aceste ore în Copou, iar astăzi au apărut trei noi jucători care ar putea rămâne la CSM Politehnica. Este vorba despre Bojan Golubovic, Gabriel Bosoi și Vasile Gheorghe, toți cei trei declarând faptul că își doresc să continue la Iași.

Declarații:

”În cursul zilei de astăzi urmează să avem o ședință în Comitetul Director, după care vom relua discuțiile cu ceilalți jucători pentru rezilierea contractului. În această seară voi ajunge la Tiraspol, în cantonamentul echipei, unde voi discuta față în față cu noul staff tehnic. Este adevărat că ni-i dorim în continuare la echipă pe Vasile Gheorghe și Gabriel Bosoi, însă ultimul cuvânt îl va avea Flavius Stoican. Dacă antrenorul nostru își va da acordul, jucătorii vor fi ofertați în următoarele zile. Dintre cei care mai au contract (n.r. Mitic, Golubovic, Ciucur), doar Bojan Golubovic are șanse să rămână alături de noi. El și-a manifestat dorința de a rămâne în Copou pentru a-și onora contractul. Totul se va finaliza în următoarele ore”, a declarat Adrian Ambrosie, președintele CSM Politehnica Iași.

”Am avut o discuție cu noua conducere și le-am cerut să-mi facă o ofertă. Eu mi-aș dori să rămân aici, m-am atașat de acest oraș și m-am simțit foarte bine în perioada petrecută aici. Depinde doar de noua conducere dacă voi mai continua sau nu la Iași”, a spus Gabriel Bosoi.

”Este adevărat că au fost niște discuții pentru a rămâne în Copou. Momentan eu m-am întors acasă și le-am cerut conducătorilor ca în maximum două zile să îmi înainteze o ofertă. Așa voi vedea și eu dacă sunt cu adevărat dorit să continui. Nu ascund faptul că îmi doresc să rămân la Iași, un oraș foarte frumos, dar în momentul de față mai am și alte oferte. Vom vedea ce va fi”, a declarat și Vasile Gheorghe. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.