După ce anul acesta a fost rândul Ceahlăului din Piatra Neamț să tragă obloanele , la doar câteva luni, oficialitățile nemțene încearcă să pună bazele unei noi formații care să ducă mai departe fotbalul în orașul de sub Pietricica.

Deja se conturează o echipă de fotbal, o echipă care să relanseze fotbalul de performanţă din Piatra Neamţ, susţinută de o echipă de investitori privaţi. Sunt încrezător că vor participa chiar la campionatul din toamnă. Se va numi Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra Neamţ. Se discută cu cei de la Federaţia Română să se vadă în ce ligă se vor înscrie, deşi, evident, vor fi în liga a 4-a la început. Sper să vedem o promovare în diviziile superioare cât mai curând. Ne dorim să separăm echipa de administraţia publică, deoarece trebuie să se susţină din bani privaţi, nu publici. Cătălin Roca a fost desemnat să se ocupe de aceste demersuri de către oamenii de afaceri, din al căror grup face parte și domnul Mihai Bătrânu, de la Moldocor. Când vom sesiza că lucrurile nu funcţionează corespunzător, putem opri orice deschidere a noastră. Un lucru bun este că echipa de fotbal va folosi pepiniera locală.  Totodată, nu vom mai da spre folosință tot stadionul, ci doar terenul şi vestiarele și sala de mese, atunci când va fi cazul. Trebuie să recâştigăm încrederea pierdută din partea oamenilor”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

În aceste zile s-a reluat furnizarea apei la stadionul Ceahlăul, în cel mai scurt timp încercându-se definitivarea contractelor pentru gaz metan și energie electrică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.