Flacara Erbiceni a reusit sa dea uitarii seria proasta de meciuri avuta in acest retur printr-un nou succes concludent, de aceasta data obtinut pe teren propriu, 4-0 cu Unirea Scanteia, intr-un joc in care Cristi Ungureanu a realizat hat-trick-ul, iar Andrei Despan a marcat in premiera pentru formatia pregatita de Irinel Ionescu (antrenor-jucator).

Echilibrul intalnirii de la Erbiceni s-a rupt in ultimele 5 minute ale primei parti. Capitanul Bogdan Ghiarasim i-a pasat decisiv lui Ungureanu in 8 metri, iar Despan i-a incantat pe cei 100 de sustinatori ai Flacarei cu un eurogol din marginea careului mare.

Partea secunda le-a apartinut tot gazdelor, cu Ungureanu completandu-si hat-trick-ul din pozitii relativ simple de finalizat si cu Flacara bifand al doilea joc in care nu primeste gol, dupa acel 3-0 inregistrat cu Gloria Bals in deplasarea de la Targu Frumos.

Stejarul Barnova, revelatia returului

Nou-promovata Flacara Erbiceni a reintrat in cartile podiumului si datorita Stejarului Barnova, care a produs surpriza pe “Abator”, invingand cu 1-0 pe Steaua Magica. “Ciobi” (70′) a marcat golul de 3 puncte, cu mentiunea ca formatia oaspete nu s-a putut bucura pe deplin de rezultat din cauza unei accidentari grave suferite de Apetrei Roberto, jucator adus de la Negresti de antrenorul Marian Amanar.

Este cea de-a sasea victorie consecutiva pe care o realizeaza Barnova, de departe revelatia returului. Staff-ul si jucatorii Stejarului ii dedica victoria lui Apetrei, pe care il asteapta cat mai curand la echipa!

La Harlau, Unirea Ruginoasa a respectat calculele hartiei si s-a impus cu 4-2. Golurile ocupantei locului secund au fost inscrise de Rascu, Davidoaia, Apostol si Dandu. Cei de la Ruginoasa spera ca in etapa de duminica Steaua Magica sa isi revina si sa obtina macar un punct in fata Unirii Mircesti pentru a reveni in fotoliul de lider.

Rezultatele complete ale etapei a 23-a

Flacara Erbiceni-Unirea Scanteia 4-0
Viitorul Harlau-Unirea Ruginoasa 2-4
Steaua Magica-Stejarul Barnova 0-1
Gloria Baltati-Stejarul Sinesti 4-1
Vointa Motca-Unirea Mircesti 1-6
CS Ciurea-Gloria Bals 2-2
Olimpia Popricani-Viitorul Lungani amanat
CS Tomesti a stat

Leave a Reply

Your email address will not be published.