Flacara Erbiceni s-a calificat, miercuri, in faza sferturilor de finala ale Cupei Romaniei dupa un thriller consumat la Tomesti, scor 4-3 (2-2 in primele 90 de minute), cu echipa lui Irinel Ionescu marcand spre final cele doua goluri care i-au permis accesul in prelungiri.

Cristi Ungureanu, cu un hat-trick (pen 82, 84 si 114), si Ionut Morarasu (95) au inscris pentru formatia oaspete, reusitele tomestenilor purtand semnatura lui Balaur (35), Butnaru (50) si Florescu (118). Succesul nou-promovatei a venit in inferioritate numerica, dupa ce capitanul Bogdan Ghiarasim a fost eliminat pentru cumul de cartonase in minutul 88.

Este al doilea meci consecutiv in care antrenorul Irinel Ionescu coboara in iarba pentru a-si ajuta elevii, in vreme ce Cristi Ungureanu a ajuns la 12 goluri in tricoul Flacarei Erbiceni in partea a doua a sezonului.

Surpriza etapei a 4-a a Cupei Romaniei s-a produs la Scanteia, acolo unde Steaua Magica a pierdut de o maniera clara, scor 4-1. In rest, Viitorul Harlau nu a intampinat probleme in deplasarea de la Gloria Bals (4-0), Sinestiul a dispus de Avantul Golaesti cu un scor similar (4-1), iar Viitorul Lungani a obtinut la Popricani biletele pentru sferturi tot dupa 4-1. Acestor echipe li se mai alatura Unirea Mircesti (4-0 pe terenul Gloriei Baltati) si Unirea Ruginoasa, care a avut tur liber dupa desfiintarea detinatoarei trofeului – Siretul Lespezi.

Astazi, de la ora 17:00, pe terenul sintetic din Copou se va decide ultima sfertfinalista. Echipa arbitrilor, Arbitrii, primesc vizita lanternei rosii a Ligii a 4-a, Vointa Motca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.