FC Botoșani se pregătește de încă un transfer de pe urma căruia să scoată un profit important. Marko Dugandzic, atacantul momentului în Liga 1, are 7 goluri în 7 partide și declară că este deschis la oferte.

”Eu sunt deschis la oferte, dar eu trebuie să mă concentrez acum pe ce e aici. Marius Croitoru m-a ajutat foarte mult, poate pleacă el, poate plec eu, vom vedea, acum nu vreau să mă gândesc la viitor”, a spus Dugandzic după meciul de la Craiova.

Președintele clubului, Valeriu Iftime, a lăsat să se înțeleagă faptul că a declinat deja o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru atacant. “În acest moment, nu are nicio ofertă. Nu ne grăbim. A avut ofertă lunile trecute de 1,5 milioane de euro, în martie, dar nu s-a materializat”, a spus Iftime.

Botoșaniul încearcă astăzi să treacă pe loc de Europa League, în deplasarea de la Mediaș. Cu o victorie în Ardeal și în funcție de celelalte rezultate, trupa lui Croitoru s-ar apropia de podiumul Ligii 1. Partida dintre Gaz Metan și FC Botoșani este programată de la ora 20.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.