FC Botoșani se apropie de Europa League, după ce învinge la Mediaș și o egalează pe FCSB la puncte. Dugandzic a deschis scorul în minutul 15, cu un șut in interiorul careului, și a ajuns la 8 goluri în 8 partide jucate pentru FC Botoșani. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 35. Keyta a pătruns în careu din flancul stâng, și-a făcut mingea în interior și a șutat frumos la colțul lung.

„Chiar dacă unii mari cunoscători abia așteaptau să ne facă praf, noi ne-am descurcat. Nu au ținut cont că acești băieți nu s-au antrenat 7 zile, în care am jucat cu primele două clasate. Așa e când te pricepi la fenomen și știi mai multe decât cei implicați. A fost o săptămână infernală, fără niciun antrenament. Repet, marii cunoscători au dezvoltat ei acest lucru, că nu suntem demni de play-off”, a declarat Croitoru la finalul partidei.

Moldovenii au șansa de a arăta dacă au față de podium etapa viitoare, când trupa lui Croitoru se va deplasa la FCSB, echipă cu care împarte locurile 3-4, la egalitate de puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.