Botoșani și Craiova se întâlnesc în poate cel mai așteptat meci din etapa a 6-a a ligii 1. Craiova are doar înfrângeri pe terenul Botoșaniului, și nu se afla in cea mai buna forma.

Scor Final: 1-1

Live text:

Botoșani are lovitura de deschidere. După nici 30 e secunde, Golofca reușește să îl învingă pe Pigliacelli. Un minut mai târziu, același Golofca este aproape de dubla. Botoșani incepe cum nu se putea mai bine aceasta partida.  Acka vede galbenul. Golofca are inca o inițiativă, dar foarfeca sa trece mult peste poarta. Replica Craiovei a venit în minutul 11, când Mihăilă nu a reușit să îl lobeze pe Pap. Papa primește galbenul pentru un fault la Cicaldau. Lovitura libera periculoasa de care beneficiază Craiova. Același Cicaldau trimite puțin peste poarta, mingea fiind deviată de Pap.

Golofca trimite mingea în poartă, dar golul este anulat incredibil, albitrul Hațegan nerespectând legea avantajului și dictând fault pentru Botoșaniul. Matei primește galbenul pentru acest fault.

Bancu egalează in minutul 29. Mihai Roman 2 intra in locul lui Markovici. Mihăilă vede și el galbenul. De asemenea, cartonas galben primește și Bancu.

Ghinionul îl lovește iarăși pe Golofca, a trimis iarăși în poartă, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. La pauză, scorul este egal, 1-1.

Doua schimbări la pauză. Kelic iese, intra intra Bălașa. La Botoșani, iese Tiganasu și intră Holzmann.

Cel mai bun jucător al Botoșaniului in prima repriza, Golofca trimite din afara careului pe centrul porții, dar Pigliacelli nu are probleme. Al 5-lea cartonaș galben din tabăra Craiovei ajunge la Cicaldau.

Ofosu este înlocuit de Campan. Ashkovski are șansa golului, dar mintea lui trece peste poarta. Ioniță este înlocuit de Barbut.

Golofca este înlocuit de Andronic. Lovitura libera de la marginea careului. Marți faultează și vede galbenul. Rodriguez nu reușește să transforme lovitură liberă în gol. Andronic ratează cea mai mare ocazie din prima repriză, trimițând in Pigliacelli din 6 metri. Cimpanu il nimerește și el pe portarul italian, la ultima faza a meciului. Scor final, 1-1, după o partidă dominată in totalitate de trupa lui Marius Croitoru.

ECHIPELE DE START:

FC Botoșani: Pap – Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu – Rodriguez, Papa – Ashkovski, Golofca, Florescu – Ofosu
Rezerve:  Hankic, Patache, Pițian, Ebenhofer, Holzmann, Cîmpanu, Andronic
Absenți: – 
Antrenor: Marius Croitoru

Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Bancu – Ivanov, Mateiu, Cicâldău – Al. Ioniță, Markovic, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, M. Bălașa, V. Constantin, Vătăjelu, Bărbuț, Qaka, M. Roman II
Absenți: Koljic, Gardoș (accidentați)
Antrenor: Corneliu Papură

Arbitru: Ovidiu Hațegan / A1:Octavian Șovre / A2: Sebastian Gheorghe / Observator: Costin Ioan Toma
Stadion: „Municipal”, Botoșani

Leave a Reply

Your email address will not be published.