Antrenament CSMS Iași

Antrenament CSMS Iași

CSMS Iași a disputat în cantonamentul din Turcia 4 meciuri amicale, obținând 2 victorii și 2 egaluri. Nicolo Napoli a încercat în aceste partide de pregătire să stabilească un prim 11 pe care l-ar putea folosi în viitorul sezon de Liga 1.

22 iunie | CSMS Iași – Selecționată jucători africani, scor 5-1 (3-1)

Primul meci de verificare a adus și prima victorie pentru ieșeni, aceștia impunându-se cu scorul de 5-1 în fața unei selecționate formate din jucători africani liberi de contract, care se pregătesc centralizat în Turcia, fiind în căutarea unor noi echipe. Cu 4 debutanți în echipă, CSMS a condus la pauză cu scorul de 3-1, grație unui autogol al africanilor și dublei lui Golubovic. După pauză, golurile marcate de Chelaru și Bosoi au stabilit scorul final, 5-1.

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Țigănașu – Goge, Vasile Gheorghe, Mitic, Grigorie – Ganea, Golubovic

După pauză, au mai intrat: Grecu, Bosoi, Crețu, Chelaru, Enescu, Boiciuc și Takacs

24 iunie | CSMS Iași – Dinamo Batumi, scor 2-2 (2-0)

În cel de-al doilea meci amical, disputat la două zile distanță de partida cu selecționata africană, ieșenii au întâlnit formația georgiană Dinamo Batumi, echipă calificată în Europa League. Nuno Viveiros a marcat primul său gol pentru CSMS și a deschis scorul cu un șut puternic din mijlocul careului, iar Golubovic a marcat din nou, cu o lovitură de cap, mărind avantajul echipei antrenate de Nicolo Napoli. După pauză, ieșenii nu au mai reușit să înscrie, georgienii făcând-o de două ori, cele două echipe terminând la egalitate, scor 2-2.

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Țigănașu – Grigorie, Enescu, Mitic, Viveiros – V. Gheorghe, Golubovic

După pauză, au mai intrat: Bosoi, Crețu, Bădic, Takacs, Goge, Chelaru, Boiciuc, Moisi

29 iunie | CSMS Iași – Selecționată jucători turci, scor 7-0 (3-0)

La 5 zile de la egalul cu georgienii de la Dinamo Batumi, Iașiul a întâlnit o nouă selecționată, de data această formată din jucători turci, care evoluează în ligile inferioare din Germania. Ieșenii au învins cu scorul de 7-0, fiecare gol fiind înscris de un alt jucător. Ciucă, Golubovic și Mihalache au marcat golurile datorită cărora CSMS conducea la pauză cu scorul de 3-0, iar în repriza a doua au mai marcat Goge, V. Gheorghe, Boiciuc și Bole (penalty).

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Țigănașu – Viveiros, Mitic, Enescu, Gheorghe – Grigorie, Golubovic

După pauză, au mai intrat: Bole, Goge, Crețu, Grecu, Bosoi, Moisi, Bădic, Takacs, Enescu, Chelaru și Boiciuc. 

1 iulie | CSMS Iași – Amkar Perm, scor 1-1 (0-0)

În ultimul meci amical, CSMS Iași a întâlnit formația Amkar Perm, o puternică echipă din campionatul Rusiei. Avea să fie un nou rezultat de egalitate pentru formația ieșeană, Bole egalând din penalty în minutul 80, după ce rușii deschiseseră scorul, 6 minute mai devreme. În minutul 28, Golubovic a ratat o lovitură de la 11 metri, mingea lovind bara.

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Țigănașu – Viveiros, Mitic, Enescu, Gheorghe – Grigorie, Golubovic

După pauză, au mai intrat: Sembroni (fundaș central de la FC Chiasso), Piccioni (atacant, FC Balzan Youths), Bole, Crețu, Goge, Liviu Ganea. Cei doi fotbaliști italieni sunt în probe.

 

Bilanț cantonament Turcia

  • 4 meciuri
  • 2 victorii
  • 2 egaluri
  • 15 goluri marcate
  • 4 goluri primite

Marcatori: Golubovic (4), Chelaru, Bosoi, Nuno Viveiros, Ciucă, Mihalache, Goge, V. Gheorghe, Boiciuc, Bole (2).

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.