FC Botoșani - Spartaki Tskhinvali, astăzi, ora 20:00

FC Botoșani – Spartaki Tskhinvali, astăzi, ora 20:00

FC Botoșani va primi astăzi vizita formației Spartaki Tskinvali, într-o partidă contând pentru primul tur preliminar al Europa League. Pentru acest duel, fanii moldoveni au luat cu asalt casele de bilete de la Stadionul Municipal, partida disputându-se astfel cel mai probabil cu casa închisă. Suporterii care și-au achiziționat bilet la tribună au achitat 30 de lei, iar cei care vor vedea întâlnirea de la peluză au plătit pentru un tichet 20 de lei.

Ambele echipe se află la debut în cupele europene , iar calculele specialiștilor o dau pe FC Botoșani favorită la calificare.

Pentru confruntarea din această seară, Leo Grozavu nu va putea conta pe noile achiziții Andrei Miron și Scott Robertson, care nu au fost incluși pe lista trimisă la UEFA, dar nici pe Florin Acsinte, fundașul stânga al moldovenilor acuzând o accidentare.

Echipe probabile:

FC Botoşani (4-3-3): Iliev – Dimitrov, Cordoş, Plămadă, Rashid – R. Costin, M. Croitoru, Vaşvari – Martinus, Dan Roman, Batin

Antrenor: Leo Grozavu

FC Tskhinvali (4-2-3-1): Nadiradze – Ţerţavdze, Kilasonia, Maisaşvili, Baciaşvili – Tarhnişvili, Burdzenadze – Ivanişvili, Makharoblidze, Lekvţadze – Kacearava

Antrenor: Kaha Kacearava

Radu Căciulă

radu.caciula@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.