Mihai Sandu

Mihai Sandu

Echipa de handbal masculin HC Vaslui a reușit o achiziție importantă în această perioadă. După ce s-au despărțit de Sabin și Marius Ignat, Andrei Bejinariu și Mădălin Țuțu, oficialii vasluieni au reușit să facă și prima achiziție. Moldovenii l-au înregimentat pe Mihai Sandu, coordonatorul de joc al grupării Universitatea Bucovina Suceava.

În vârstă de 22 de ani, Mihai Sandu este format la LPS Suceava, formație în tricoul căreia a cucerit titlul de campion național la juniori în 2008. Trecut între timp pe la Centrul Național de Excelență de la Sighișoara, bucovineanul a revenit acasă la începutul anului 2012 și a jucat pentru CSU până la finalul stagiunii recent încheiate.

Conducătorii clubului sucevean au încercat să-l convingă pe jucător să rămână la echipa locală, însă în cele din urmă acesta a preferat varianta unei noi experiențe. „Am purtat mai multe discuţii cu Mihai Sandu, iar ultima dată mi-a spus că s-a hotărât să plece. I-am zis să se gândeasca bine, să pună în balanţa variantele pe care le are şi eu zic că i-am făcut o ofertă bună. Probabil îşi doreşte foarte mult să joace în Liga Naţională. Este alegerea lui, trebuie să o respectăm şi să mergem mai departe”, a declarat antrenorul sucevenilor, Răzvan Bernicu.

Mihai Sandu este cel de-al șaptelea handbalist care părăsește formația bucovineană după Marocico, Tîrzioru, Popovici, Trifkovic, Davidovic și Gavrilovic.

Radu Căciulă

radu.caciula@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.