Gomo Onduku

Update: Prunea i-a răspuns lui Onduku!

“Fotbalistul Onduku și-a primit salariul pe ultima lună și a fost de acord cu rezilierea. Actele au fost deja trimise la Federația Română de Fotbal. Actele vorbesc”, a declarat președintele CSMS Iași.

 
După ce președintele clubului CSMS Iași, Florin Prunea, a spus faptul că înțelegerea dintre gruparea ieșeană și Gomo Onduku a încetat pe cale amiabilă, jucătorul nigerian a reacționat, în exclusivitate pentru Sport Moldova.

“Ceea ce vă spun acum este adevărul și este ceea ca voi spune oricui. Prunea face asta pentru că dacă mai joc un meci la Iași, trebuie să îmi plătească mie 20.000 de euro și clubului meu din Nigeria alți 20.000 de euro. Nu știu de ce spune că aș avea probleme medicale, când am vorbit cu el mi-a spus că este din cauza faptului că am probleme cu genunchiul și am râs. I-am spus că nu am absolut nicio problemă, m-am antrenat cu echipa 100%, niciodată nu am plecat de la antrenament și niciodată doctorul nu mi-a spus să încetez din a mă antrena, așa că de ce să mă opresc?! Totul este din cauza contractului, dacă joc 14 meciuri, trebuie să îmi plătească acei bani. Am jucat pentru echipa asta cu toată inima mea chiar și în acele momente când șase echipe retrogradau și am reușit să scăpăm CSMS de la retrogradare. Între timp, m-am accidentat la antrenament în fața lui Napoli și Prunea și am mers cu președintele la București, la doctor. Acolo, doctorul a spus că trebuie să fiu operat, iar operația costă 2.000 de euro. Prunea i-a spus doctorului că el nu plătește 2.000 de euro pentru operația unui jucător care oricum nu va juca în sezonul acesta. Nu am cerut niciodată bani clubului, m-aș fi operat pe banii mei. Este mai importantă sănătatea mea decât banii. Dacă Prunea vrea să încetăm contractul, nu am nicio problemă, dar vreau să îmi dea banii. Nu vreau să stric imaginea mea și a nimănui”, a spus Onduku.

Nu am vrut să rămân la Iași pentru că nu mă simțeam confortabil

Jucătorul nigerian nu a vrut să rămână la Iași încă de anul trecut, din cauza faptului că nu reușea să se integreze.

“Îmi amintesc anul trecut, nu mă simțeam confortabil și am vrut să îmi anulez contractul și să mă întorc acasă, dar Prunea și Napoli au refuzat. M-am luptat timp de 3 săptămâni și am încercat să îmi anulez contractul. OK, am acceptat și am continuat să îmi văd de joc și de echipa mea. Sper că Prunea glumește în toate declarațiile pe care le dă, pentru că altfel, dacă nu îmi plătește salariul și bonusurile, voi merge până la FIFA”, a mai declarat Onduku.

Gomo Onduku a sosit prima dată la Iași în septembrie 2014. Acum, jucătorul este cotat la 350.000 de euro.

 

Citește și: 

https://sportmoldova.ro/s-a-reziliat-cu-onduku/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.