SC-Bacau-Academica-Clinceni-36-1024x576Premisele nu erau deloc bune pentru băcăuani. Plecați la drum chiar în ziua meciului, băieții lui Cristi Popovici au avut și un incident nefericit pe drum, atunci când autocarul echipei s-a defectat, fapt ce a cauzat întârzierea începerii partidei cu câteva minute.

Contrar cursului jocului, cei care au deschis scorul au fost cei din Clinceni, prin golul lui Pham, din minutul 16. Avantajul gazdelor a fost unul de scurtă durată, moldovenii egalând un minut mai târziu, prin Grumezescu, cu un lob spectaculos peste portarul Iancu.

După pauză, băcăuanii s-au dezlănțuit, înscriind încă 4 goluri în poarta Academicii. Reușitele au fost semnate de: Dumitriu (’52), Nemțeanu (’54) Adăscăliței (’78) și Gheorghiu (’90).

În urma acestui rezultat, SC Bacău a urcat pe locul 4 în clasamentul play-off-ului Seriei I din liga secundă, la doar două puncte de ultima treaptă a podiumului. Moldovenii mai au de disputat meciuri contra celor de la Brăila și în fața Rapidului, cele două fiind rivale în lupta pentru promovare.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.