rapid-cfr-suceava-acs-berceniMiercuri, în etapa a VII-a din play-out-ul Ligii a II-a de fotbal, s-au întâlnit Rapid Suceava și ACS Berceni, oaspeții impunându-se cu scorul de 3-1. Conducătorii grupării ilfovene i-au acuzat pe suceveni că au încercat să le ofere bani, pentru ca echipa din Berceni să o lase mai moale în partida de miercuri.

“Părerea mea este că sunt acuzații false, refuz să cred că cineva de la echipa noastră ar fi avut măcar un gând de a câștiga meciul în așa mod. La fiecare meci, noi ne bazăm pe propriile forțe, dar din păcate nu a fost suficient pentru că avem mici șanse să ne salvăm. O să luptăm până la capăt și o să facem tot posibilul să ne salvăm. Referitor la această acuzație, la revenire în Suceava, conducătorii clubului ne-au liniștit, spunând că nimeni dintre ei nu a sunat pe nimeni și că vor da în judecată clubui ilfovean”, a declarat Alexandru Boiciuc, jucătorul Rapidului.

Managerul sportiv al clubului din Berceni, Dumitru Tudor, este cel care a dezvăluit la Sport Total FM faptul că cei de la Suceava l-ar fi contactat pe Fâșie, un fotbalist al ilfovenilor, sucevenii promițând 40 de milioane de lei vechi pentru fiecare jucător, în cazul în care nu vor juca la capacitatea maximă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.