După 11 meciuri în care a obținut o singură victorie în Liga 1, CSM Politehnica Iași se află mâine în fața unui meci care poate decide viitorul echipei de fotbal din Copou. Aflat la prima partidă pe teren propriu de când este antrenorul Iașului, Eugen Neagoe s-a arătat optimist la conferința de presă dedicată întâlnirii cu FC Voluntari. ”Jucătorii noștri s-au comportat admirabil la antrenamente, nimeni nu a spus nimic despre problemele financiare. Au fost și sunt foarte concentrați, dau dovadă de caracter și sper să se întâmple la fel și duminică. Avem foarte mare nevoie puncte și îmi doresc foarte mult ca publicul să fie alături de noi. Cred că împreună putem reuși. Cu două, trei victorii, urcăm foarte mult în clasament”, a declarat Eugen Neagoe.

Tehnicianul echipei ieșene se confruntă înaintea ultimei etape a turululi Ligii 1 cu cinci probleme de lot, neputându-se baza pe Ciucur, Ciucă, Târșa și Martin, accidentați, iar prezența lui Lukacs Bole în teren este incertă.

Oficialii echipei din Copou nu sunt hotărâți dacă problemele financiare sunt încă de actualitate. Contactat de reporterii Sport Moldova în legătură cu ultimele declarații în care acuza oficialitățile ieșene de faptul că nu mai sunt interesate echipa de fotbal, președintele Florin Prunea a ocolit un răspuns ferm și a declarat faptul că nu știe despre ce este vorba.

Tichetele pentru meciul de mâine se mai găsesc astăzi, până la ora 20.00, la magazinul oficial al clubului și mâine, de la 9.00 – 18.00 la casa de bilete de la stadion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.