Antrenament CSMS Iaşi

Antrenament CSMS Iaşi

Cu mai puțin de o săptămână până la startul Ligii 1, CSMS a revenit în Iași și va continua antrenamentele în Copou. Ieri, primul antrenament desfășurat la stadionul Emil Alexandrescu a fost condus de Adrian Kereszy, împreună cu antrenorul cu portarii Bebone Dohot și preparatorul fizic Cezar Honceriu, astăzi revenind la echipă și Nicolo Napoli, care a fost plecat acasă de miercuri.

În cantonamentul din Turcia, ieșenii au obținut două victorii și două egaluri. “Este o perioadă mai grea, dar ne-am pregătit foarte bine și sperăm să se vadă asta în campionat. Sunt meciuri grele chiar de la început, dar trebuie să pornim cu dreptul și sper să repetăm sezonul trecut. Nu știu dacă ne-am întărit suficient asta se va vedea pe parcurs, dar sunt achiziții foarte bune , jucători de mare valoare care sunt convins că ne vor ajuta”, a declarat căpitanul Ionuț Voicu.
Alb-albaștrii speră la o clasare în primele echipe ale campionatului, pentru a nu mai avea emoții în ceea ce privește evitarea retrogradării. “Eu îmi propun să joc cât mai multe partide și să marchez mult goluri pentru a-mi ajuta echipa să își atingă obiectivul. Vor fi foarte multe meciuri fără întrerupere dar totuși cred că este bine că începe mai devreme campionatul. Ne pregătim pentru partea superioară a campionatului. Probabil că tot Steaua este favorită la titlu, dar probabil și Târgu Mureș după venirea lui Dan Petrescu, CFR Cluj, Petrolul, Dinamo, vom vedea cum se așează”, a spus și noul transfer, Liviu Ganea.

CSMS Iași va disputa primul meci din sezonul 2015-2016 vineri, în deplasare, în compania formației FC Voluntari.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.