Echipa de futsal CSM Poli Iași întâlnește astăzi, de la ora 17:00, în restanța etapei a XI-a din Liga I de futsal, pe Timișoara, la Sala LPS.

Moldovenii sunt pe locul 8 în acest moment, cu 4 puncte din 5 etape, având prima victorie aiba etapa trecută, cu Târgu Mureș. Timișoara e pe locul 3, fiind neînvinsă în acest sezon.

Antrenorul ieșenilor, Nelu Stancea, este optimist înaintea acestei partide: “Avem șanse egale. Putem să învingem. Suntem pregătiți și putem învinge. Ce nu a mers la început a fost că aveam un lot subțire. Am jucat și cu echipe foarte bune, noi jucăm în mare parte cu jucători autohtoni, celelalte echipe mai au brazileini, sârbi. Acum ne-am revenit cât de cât, sper să fie bine.”

Tehnicianul echipei este ambițios, își dorește ca echipa să ajungă în play-off, dar este și conștient că nu va fi deloc ușor: “Obiectivul echipei rămâne play-offul: Noi ne dorim să ajungem în play-off, dar va fi foarte greu. Toate echipele s-au întărit. Am avut jucători puțini, accidentați. Dar ne dorim să ajungem în play-off. rebuie să muncim mai mult și în iarnă vom vedea ce va fi. Dacă se vor face unele transferuri, dacă ne vom întări.”

CSM Iași joacă al doilea meci consecutiv în fața suporterilor, doar că meciul va avea loc la LPS Iași, de la ora 17:00.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.