Politehnica Iași s-a despărțit astăzi de încă un jucător, iar în Copou se pare că va fi o vară foarte lungă, cu foarte multe schimbări, la toate capitolele. Ionuț Cioinac și-a luat la revedere de la suporteri și de la colegi, despărțindu-se de Politehnica Iași, după 2 ani.

”În urmă cu puțin timp am încheiat socotelile cu Poli Iași. Nu vreau să intru în mai multe detalii și aș dori să mi se respecte această hotărâre. Am trăit de toate în ultimii doi ani la acest club, și bune și rele și am legat niște prietenii care cred ca vor dura pe viață. Plec cu aceste culori în inimă și cu speranța ca lucrurile vor merge bine și în sezonul viitor, pentru ca suporterii adevărați ai lui Poli merită o echipă competitivă. Le mulțumesc colegilor mei și tuturor celor care m-au sprijinit și din club și din afara lui și plec cu capul sus, știind că am dat totul la fiecare antrenament și la fiecare joc. Îmi pare rău ca nu voi fi în teren la ultimul meci pentru a-mi lua la revedere de la suporteri. Oricum, sunt sigur că băieții vor face totul pentru a încheia sezonul cu o victorie. Mulțumesc! Hai Poli!”, a declarat Ionuț Cioinac. 

Fotbalistul a intrat într-un duel al declarațiilor cu președintele Adrian Ambrosie, după meciul cu Concordia Chiajna, atunci când a spus că rezultatele slabe din acest sezon nu se datorează doar jucătorilor. Președintele clubului a amenințat zilele trecute că fotbalistul va primi o amendă și va ajunge să se antreneze separat, dar astăzi, cele două părți au ajuns să se despartă definitiv. Acesta a fost doar unul dintre motivele despărțirii. Din informațiile Sport Moldova, se pare că Ionuț Cioinac și-ar fi prelungit contractul în urmă cu o lună, cu o mărire de salariu consistentă, iar acum, șefii din Copou i-au propus acestuia să revină la salariul inițial, pentru a continua în culorile alb-albastre. Fotbalistul a refuzat, iar contractul a fost reziliat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.