Foresta Suceava întâlnește sâmbătă, de la ora 12.00, formația Chindia Târgoviște, într-o nouă etapă din liga secundă de fotbal.

Cu 11 victorii, 2 egaluri și 8 înfrângeri, Chindia Târgoviște se clasează pe locul șapte în Liga a II-a, adunând 35 de puncte, în timp ce Foresta Suceava are 8 victorii, 3 egaluri și 10 înfrângeri, fiind pe locul 10, cu 27 de puncte. Ambele echipe au același număr de goluri marcate(33), însă apărarea Chindiei a primit doar 23 de goluri față de Foresta, cu 38 de goluri, având astfel un golaveraj negativ.

Antrenorul sucevenilor, Cristi Popovici, se arată optimist în șansele Forestei de a obține o victorie, prima din acest retur, după un egal și o înfrângere în etapa precedentă: După ce nu am reuşit să scoatem decât un singur punct în cele două partide disputate până acum, mergem la Târgovişte încrezători într-un rezultat bun. Chindia a avut până acum un parcurs asemănător cu al nostru. Au venit în tur pe Areni în postura de lideri, însă au început uşor, uşor să coboare în clasament şi s-au îndepărtat de lupta pentru promovare. Dâmboviţenii alcătuiesc însă o echipă solidă, care şi în ediţia precedentă de campionat a încheiat pe un loc fruntaş. Se bazează pe un grup de jucători care evoluează de mult timp împreună. Faptul că meciul va fi televizat sper să constituie o motivaţie în plus pentru jucătorii mei, vreau să văd o răbufnire de orgoliu”, a declarat tehnicianul Forestei la conferința de presă de joi, de pe stadionul Areni.

Meciul din tur dintre cele două echipe, disputat la Suceava, pe stadionul Areni, a fost câștigat de Foresta cu 3-1 (Rusu 4’, Matei din penalty 26’, Bujor 87’/ Honciu din penalty 45’).

Nici Chindia şi nici Foresta nu au evoluat în runda precedentă, deoarece grupările ACS Berceni şi CSM Râmnicu Vâlcea s-au retras din campionat.

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.