La aproape două săptămâni de la incidentul dintre Leo Grozavu și Cătălin Golofca, fostul antrenor al Botoșaniului a vorbit din nou despre momentele petrecute în timpul partidei dintre moldoveni și Astra Giurgiu.

”N-am mai pomenit să se discute atât de mult pentru ce s-a întâmplat. Lovire cauzatoare de moarte, mai știu eu ce… Parcă am ucis pe cineva. Repet, regret gestul, nu trebuia să-l fac. Dar nici așa! Eu nu am fost judecat ca profesionist nici măcar o clipă! Dacă un altul făcea asta, dar era mai bine prins, nu se mai vorbea atât de mult, nu mai era această mediatizare. Nu a fost lovitură! Dacă iei un jucător și-i ridici capul cu podul palmei, asta poate să-i cauzeze o tăietură în buza inferioară?! Să aducem un medic, să spună asta! Eu întreb altceva, de ce jucătorii au fost alături de mine la meciul următor, când mi-au dedicat golul?”, a declarat Leo Grozavu, conform gsp.ro.

Tehnicianul a vorbit și despre posibilitatea să revină pe banca formației botoșănene. “Va fi o ședință cu șefii, vorbim, discutăm. Eu mi-am dat demisia, am spus « domnilor, nu mă puteți lega de scaun ». Eu nu pot să spun, «sunt un nesimțit, am făcut ce-am făcut, regret asta, am mai spus-o, dar merge înainte, stau aici»”, a mai spus Grozavu, conform aceleiași surse.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.