Croitoru_foto_gsp

Croitoru_foto_gsp

FC Botoșani și Viitorul au terminat la egalitate, scor 2-2, ultima partidă din etapa a 2-a a Ligii 1 de fotbal. Cele două formații sunt la al 2-lea egal consecutiv în acest sezon.

“A fost un joc extraordinar și deschis oricărui rezultat. Între noi și ei au ieșit întotdeauna meciuri frumoase. Am întâlnit o echipă bună, care joacă foarte bine acasă. Este greu să câștigi la Botoșani, dar dacă am fi gestionat mai bine finalul de partidă am fi putut pleca cu toate cele 3 puncte acasă. Până la urmă e un rezultat bun, împotriva unei echipe foarte bune” , a declarat Gheorghe Hagi la finalul partidei.

Marcatorul celor două goluri ale Botoșaniului, Marius Croitoru, s-a declarat mulțumit de egalul cu FC Viitorul.

“Este un rezultat pozitiv, chiar dacă am pierdut două puncte acasă. Este o perioadă greu, avem un meci la 3 zile, dar asta nu este o scuză. Baieții au dat tot ce au putut în teren. Ne dorim ca tot acest parcurs bun să ne ducă spre o calificare în Europa League. Din păcate nu beneficiem de un lot numeros pentru că sunt câteva probleme cu cei care nu sunt încă legitimați”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul gazdelor, Leo Grozavu, a declarat că ar fi o realizare extraordinară eliminarea Legiei și și-a felicitat jucătorii pentru rezultatul din această seară.

FC Botoșani se deplasează etapa viitoare la Timișoara, pentru partida cu ACS.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.