Botoșani 2-2 Viitorul

Botoșani 2-2 Viitorul

FINAL: FC Botoșani și Viitorul au terminat la egalitate, scor 2-2, un meci jucat pe contre, oricare dintre cele două echipe având ocazii de a câștiga toate cele 3 puncte. Revenim cu reacțiile celor doi antrenori.

Min 70: O nouă mare ocazie pentru botoșăneni. Dan Roman a reluat cu capul din 6 metri dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Min 56: Gooooool FC Botoșani! Croitoru face dubla cu o execuție spectaculoasă de la marginea careului de 6 metri.

Min 53: Ocazie mare pentru moldoveni. Șutul lui Raul Costin este deviat, iar Buzbuchi scoate în ultimul moment o minge pe care scria ” gol”.

Pauză la Botoșani. Gazdele sunt conduse cu scorul de 1-2, după o primă repriză spectaculoasă.

Min 33: Noua achiziție a Viitorului, Ioan Filip, înscrie după o recuperare și un contraatac dus de unul singur.

Min 19: Gooool FC Botoșani! Croitoru marchează cu stângul la colțul lung al porții apărate de Buzbuchi.

Min 3: FC Viitorul deschide scorul după o fază fixă prin Mitrea. Ianis Hagi a executat un corner în careul mic, de unde fundașul Viitorului a înscris primul gol al partidei.

Astăzi, de la ora 21:00, FC Botoșani și Viitorul încheie etapa a 3-a a Ligii 1 de fotbal, pe stadionul Municipal. Ambele echipe au terminat la egalitate prima etapă, botoșănenii la Craiova (0-0), iar echipa lui Hagi a scos un punct din confruntarea cu CFR (2-2).

Echipa de start FC Botoșani: Iliev – Patache, Cucu, Plămadă, Acsinte – Vașvari, Raul Costin – Brata, Ivanovici, Croitoru – Dan Roman

Leave a Reply

Your email address will not be published.