CSM Politehnica Iași se confruntă cu mari probleme de lot înaintea partidei cu Dinamo.. În afara fundașilor Mihalache și Voicu, suspendați și a lui Alexandru Crețu, care nu și-a rezolvat problemele cu șefii din Copou, la întâlnirea de sâmbătă va lipsi și Andrei Cristea, care a suferit o contractură musculară și nu s-a antrenat în această săptămână.

Antrenorul Nicolo Napoli a încercat la ultimul antrenament dinaintea plecării spre București o formulă de joc ce îl cuprindea și pe Sato, fundașul stânga sosit în această vară în Copou.

Formula încercată de Napoli: Grahovac, Bosoi, Ciucă, Frăsinescu, Sato – Bole, Mitic, Vasile Gheorghe, Ștefănescu, Țigănașu – Piccioni

În ultima parte a antrenamentului, Bădic i-a luat locul lui Sato, Ciucur a intrat în locul lui Țigănașu, Târșa în locul lui Ștefănescu, iar în atac a intrat Boiciuc, în locul lui Piccioni. Alexandru Boiciuc a părut cel mai în formă jucător al ieșenilor, reușind câteva execuții spectaculoase, primind laude din partea coechipierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.