Mircea Rednic i-a răspuns lui Florin Prunea, după ce președintele formației CSM Politehnica Iași l-a acuzat pe fostul antrenor al echipei Dinamo București pentru faptul că l-a adus pe Gnohere în Ștefan cel Mare.

“Am auzit ce a zis Prunea de mine. Vorbeşte si Prunea să nu adoarmă, eu am adus la Dinamo anul trecut două milioane de euro. Să zică şi Prunea ce bani a adus la Iaşi, dar şi ce bani a luat. M-a sunat cineva să mă întrebe dacă l-am făcut fraier pe Ando. E prietenul meu, nu m-aş referi niciodată la el aşa, m-am referit la Prunea”, a declarat Mircea Rednic.

Declarațiile lui Rednic vin după ce Florin Prunea a spus la Digisport faptul că ”puriul” încă ar avea un cuvânt greu de spus în ceea ce se întâmplă la Dinamo.

“Cred că Ionuț Negoiță a procedat corect și e fericit. Care e poziția agentului jucătorului, care e fostul antrenor? Nimeni nu întreabă. Eu cred că Mircea Rednic are un cuvânt de spus în ce se întâmplă acum la Dinamo și nu e normal. E combinația letală: antrenor, impresar și comisioane.

Îi felicit pe Negoiță și Andone pentru cum gestionează situația. A fost o chestiune indusă de Steaua și de Mircea Rednic și nu m-aș fi așteptat la așa ceva. De la început totul era clar.

Un jucător de la Dinamo nu trebuie să ajungă niciodată la Steaua. Mi se pare corectă poziția lui Ionuț. Steaua putea să ofere și 4 milioane, și 5 milioane. Din afacerea asta, Dinamo iese întărită și trebuie să își dea seama că trebuie să investească pentru a se lupta cu Steaua”, a spus Prunea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.