Stadion Bacău

Stadion Bacău

Primăria Bacău a anunțat suma ce va fi acordată domeniului “SPORT” în 2015.  Aceasta este de doar 7 milioane de lei, adică 1,5 milioane de euro. Este considerată o sumă foarte mică, ținând cont de faptul că anul trecut doar sporturile de echipă precum handbalul masculin, voleiul feminin și  fotbalul au primit peste 11 milioane de lei.

”Nu am niciun motiv să cred că anul viitor va fi mai prost decât acesta, dimpotrivă. Eu sunt convins că, cel puțin în ce privește ramurile prioritare ale sportului, vom avea cel puțin aceeași finanțare ca anul acesta. E-adevărat că este posibil ca în 2015 să nu mai finanțăm atât de multe proiecte, ci să ne concentrăm pe proiectele puternice, care aduc valoare sportului și imagine municipiului Bacău”, declara în vara anului 2014, viceprimarul Radu Ababei.

În condițiile în care echipa de handbal masculin a fost foarte aproape de desființare, iar echipa de fotbal se zbate în mediocritate în liga secundă, sportul băcăuan poate rămâne doar cu formația de volei feminin, care a scăzut și ea în valoare, pierzând anul acesta titlul în Divizia A1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.