Accidentat la începutul lunii octombrie la un antrenament al naționalei Under 19, Marian Târșa a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente colaterale și a fost operat imediat, la București.

Tânărul fotbalist, care a debutat în toamna anului 2016 pentru CSM Politehnica și a primit laude din partea antrenorilor și suporterilor pentru începutul foarte bun, se află în Capitală, la recuperare, din luna octombrie, lucrând în aceste zile cu unul dintre fizioterapeuții echipei naționale a României.

”Merge din ce în ce mai bine, de la zi la zi apar progrese. Sper ca în două, trei luni să reintru în teren. Stau 5 ore pe zi la recuperare, dar abia aștept să termin și să vin la Iași”, a declarat Târșa.

În timpul rămas după cele 5 ore de recuperare zilnică, Marian revine acasă, unde continuă cu alte exerciții. ”În afară de recuperare zilnică, nu fac nimic nou. Merg la recuperare, vin acasă și fac exerciții, în weekend merg la Biserică, mă întâlnesc cu tatăl meu câteodată și revin la exerciții”, a spus fotbalistul.

Mijlocașul a transmis un mesaj colegilor săi, așteptând cu nerăbdare revederea cu aceștia. ”Le țin pumnii strânși pentru prima partidă oficială din acest an. Aștept cu nerăbdare să îi văd și sper din tot sufletul ca fiecare etapă să ne aducă bucurie și mândrie pentru că jucăm pentru cel mai frumos oraș din România. Îmi doresc ca toți jucătorii să fie sănătoși, să nu apară accidentări și nu în ultimul rând, abia aștept să fiu în vestiar cu ei, pentru că merg de fiecare dată cu plăcere, văzând cât profesionalism este și cât muncesc băieții înainte de antrenament, la antrenament și după. Mă voi întoarce mai montat ca niciodată!”, a mai declarat Marian Târșa.

În vârstă de 18 ani, fotbalistul a jucat 7 meciuri pentru CSM Politehnica în acest sezon și a marcat un gol, împotriva formației ASA Tg. Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.