CSM Politehnica Iași a organizat astăzi o conferință de presă în care a prezentat trei din cele patru achiziții din această iarnă. Este vorba despre Florin Plămadă, Ionuț Panțîru și Alexandru Răuță, singurul care a lipsit fiind atacantul Bojan Golubovic.

Declarații

Florin Prunea: ”S-au lungit puțin negocierile pentru că așa este la fotbal. Am mai negociat și cu alți jucători, am avut o înțelegere și cu Aganovic. Un băiat de caracter, care mi-a spus că dacă nu ar fi plecat afară, ar fi jucat numai la Iași. Celor care au venit le doresc baftă și sunt convins că vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a avea rezultate.”

Florin Plămadă: ”Mă bucur foarte mult că am venit la Iași. Din păcate la finalul anului am suferit o accidentare și nu sunt 100% din punct de vedere fizic. Îmi doresc să revin cât mai repede, deoarece grupul trebuie să fie unit și să obținem rezultate bune împreună. Mi-am dorit o schimbare și a apărut această oportunitate. Mă bucur foarte mult că am venit aici, vom vedea din vară ce se va întâmpla. Vreau să iau lucrurile pas cu pas. Am jucat cu Mache foarte bine, însă important este ca echipa să acumuleze cât mai multe puncte și vom vedea cine va juca.”

Ionuț Panțîru: ”Sunt fericit că am făcut pasul de la Liga a III-a la Liga I. O să mă pregătesc foarte bine și sunt nerăbdător să debutez. E diferență de mentalitate și de pregătire. Nu mai vorbesc despre condiții. Începutul a fost mai greu, dar apoi a fost bine. E normal să fie concurență, antrenorul trebuie să aibă de unde să aleagă.”

Alexandru Răuță: ”Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă așa iubită ca Iașul. În aceste etape rămase sper să facem cât mai multe puncte și să intrăm în play-off. Ținând cont că mai avem acasă cu Astra și CFR și dacă batem la Pandurii, avem șanse mari să intrăm în primele șase. ”

Foto: CSM Politehnica Iași

Leave a Reply

Your email address will not be published.