Echipa de handbal CS Politehnica Iași continuă întăririle pentru a-și asigura promovarea în Liga Națională din vara acestui an. Pe lângă cei trei handbaliști care au fost testați la Cupa Unirii și l-au mulțumit pe antrenorul Florin Spiridon, ieșenii doresc aducerea altor doi jucători de la Dunărea Călărași, formație din prima ligă.

”Echipa se află într-un progres real, acest lucru văzându-se la Cupa Unirii, care s-a desfășurat la Iași. Colectivul tehnic dorește să mai aducă doi jucători: un conducător de joc și un pivot, de la Dunărea Călărași. Trebuie o atenție foarte mare, pentru ca la începutul campionatului să nu se facă niciun pas greșit. Acest retur are două obiective, primul este clasarea pe locul 1 pentru promovarea directă, iar al doilea este formarea unei echipe bune pentru Liga Națională”, a declarat Leonida Antohi, la emisiunea Sport Moldova, de la Viva FM Iași.

Tehnicianul ieșenilor dorește, ca până la startul returului Diviziei A, Politehnica să dispute cel puțin un meci amical pe săptămână. În prima etapă, programată în jurul datei de 18 februarie, alb-albaștrii vor întâlni în deplasare Știința Bacău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.