Zilele următoare se anunță a fi decisive pentru lotul cu care CSM Politehnica Iași va ataca noul sezon al Ligii 1. Oficialii din Copou vor face ultimele retușuri în ceea ce privește jucătorii pe care Flavius Stoican se va baza cel puțin până în iarnă, atunci când se va deschide din nou perioada de transferuri. Astfel, CSM Politehnica a renunțat la fundașul Edinson Umpeca și la Mendonca, iar atacantul Tito are probleme cu inima, fiind trimis pentru un control amănunțit. În cazul în care doctorii vor da un verdict negativ, Iașul va renunța la Tito și va începe căutarea unui nou vârf. De asemenea, președintele Adrian Ambrosie a anunțat faptul că negocierile cu Alexandru Boiciuc continuă.

Andrei Sin, fotbalistul folosit fundaș lateral, dar și mijlocaș de bandă în partidele amicale, va da un răspuns astăzi, după ce a fost ofertat de clubul din Copou. Alb-albaștrii așteaptă un răspuns și din partea lui Narcis Bădic, acesta fiind nevoit să renunțe la mai mult de 500 de euro din salariu. Tânărul Dănuț Munteanu, liber de contract, fost la Știința Miroslava, va semna un contract cu CSM Politehnica, dar ieșenii doresc să îl împrumute, pentru ca acesta să joace meci de meci, cel puțin un sezon.

Noutatea zilei o reprezintă Kamer Qaka, un mijlocaș ofensiv care are mari șanse să semneze cu gruparea moldavă. De asemenea, Marius Chelaru a semnat în urmă cu puțin timp prelungirea cu 3 ani a contractului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.